+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Easy Star Hotel Praha Отзывы

рейтинг отеля

76%
хороший

by 231 reviews

  • Персонал

    82%
  • Чистота

    76%
  • Оборудование

    75%
  • Комфорт

    66%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 11.10.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 27.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.12.2016

Polski

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.12.2016

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Drešer

Пожилые пары, 16.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 1.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.4.2016

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • čistota, postel - její čas již dávno vypršel....

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 2.1.2016

Deutsch

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk

Семья со взрослыми детьми, 20.12.2015

Fulnek Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Personál i pokoje OK

  • Mírně nečichle kouřem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.11.2015

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 20.11.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 18.10.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ing. Josef Kubánek

одинокий путешественник, 18.9.2015

Čeština

  • Overall rating
44 %
  • Personál byl přívětivý, vždy nápomocen a k dispozici.

  • Neboť sám provozuji ubytovací zařízení, tak mne zarazilo velmi chudé vybavení pokojů, třeba absence TV.

Personál
9
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Jan Sakala

одинокий путешественник, 17.9.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Pobyt v hotelu splnil mé očekávání ,příště bych volil stejně

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

Молодая пара, 27.8.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • čisté ložní prádlo, čistá a prostorná koupelna,plně dostačující vybavení pro přespání :) doporučuji :)

  • chyběla TV

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Dana Kopecká

Семья с маленькими детьми, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Jana

Семья со взрослыми детьми, 21.8.2015

Čeština

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Karla

Семья с маленькими детьми, 7.8.2015

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • poměr cena ke kvalitě, noční vrátný je velmi ochotný

  • Pokoje jsou velmi malé, koupelna malinkatá, dveře na balkon jsou rozbité, wifi nefuguje, povlečení i ručníky sice vyprané, ale roztrhané a flekaté, postel i nábytek pamatují Husáka jako prezidenta a hlavně hotel není řádně označený - je součástí jiného luxusnějšího hotelu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
7

Robert

одинокий путешественник, 4.8.2015

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • bez snídaně

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Imrich Laczkó

Семья со взрослыми детьми, 31.5.2015

Čeština

  • Overall rating
54 %
  • JA OSOBNE NEPOTRPÍM NA LUXUSE,ALE ABY SOM SA VEČER NEMOHOL SPRCHOVAŤ KOLY SVETLA,KEĎ ČLOVEK CELÍ DEŇ JE V ŠPORTOVEJ HALE...?! CENA JE PRIJATELNÁ. NAPRIEK CHYBÁM NEBUDEM NIKOHO ODHOVÁRAŤ OD TOHTO HOTELA,-DÚFAM KEĎ SA NIEKEDY VRÁŤIM SEM,UŽ TAKÉ ,,CHYBY,, SA NEBUDÚ OPAKOVAŤ

  • -NA IZBE /VRÁTILI SME SA LEN VEČER CCA.10HOD./ NESVIETILO SVETLO... NA OTÁZKU ČI PRÍDE NIEKTO OPRAVIŤ?,,KEĎ STIHNE,, ZNELO ODPOVEĎ.-NESTIHLO SA -NA DRUHÍ DEŇ VEČER V KÚPELNI A V IZBE SVIETILA LAMPA,ALE NA CHODBE EŠTE STÁLE NIE/TO NÁM ANI NECHÍBALO.../ -KEĎ SME SA UBYTOVALI NEFUNGOVAL LEN 1 VÝŤAH...NA PLNÝ HOTEL JE TO DOSŤ MÁLO...?!

Personál
3
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.