+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Easy Star Hotel Praha Bewertungen

Hotelbewertung

76%
Gut

by 231 reviews

  • Personal

    82%
  • Sauberkeit

    76%
  • Ausstattung

    75%
  • Komfort

    66%
  • Preis-leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 11.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 27.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.12.2016

Polski

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Drešer

Älteres Paar, 16.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 1.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • čistota, postel - její čas již dávno vypršel....

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 2.1.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk

Familie mit Kindern, 20.12.2015

Fulnek Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Personál i pokoje OK

  • Mírně nečichle kouřem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 20.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ing. Josef Kubánek

Einzelreisende, 18.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Personál byl přívětivý, vždy nápomocen a k dispozici.

  • Neboť sám provozuji ubytovací zařízení, tak mne zarazilo velmi chudé vybavení pokojů, třeba absence TV.

Personál
9
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Jan Sakala

Einzelreisende, 17.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pobyt v hotelu splnil mé očekávání ,příště bych volil stejně

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

Junges Paar, 27.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • čisté ložní prádlo, čistá a prostorná koupelna,plně dostačující vybavení pro přespání :) doporučuji :)

  • chyběla TV

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Dana Kopecká

Familie mit kleinen Kindern, 23.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Jana

Familie mit Kindern, 21.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Karla

Familie mit kleinen Kindern, 7.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • poměr cena ke kvalitě, noční vrátný je velmi ochotný

  • Pokoje jsou velmi malé, koupelna malinkatá, dveře na balkon jsou rozbité, wifi nefuguje, povlečení i ručníky sice vyprané, ale roztrhané a flekaté, postel i nábytek pamatují Husáka jako prezidenta a hlavně hotel není řádně označený - je součástí jiného luxusnějšího hotelu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
7

Robert

Einzelreisende, 4.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • bez snídaně

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Imrich Laczkó

Familie mit Kindern, 31.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • JA OSOBNE NEPOTRPÍM NA LUXUSE,ALE ABY SOM SA VEČER NEMOHOL SPRCHOVAŤ KOLY SVETLA,KEĎ ČLOVEK CELÍ DEŇ JE V ŠPORTOVEJ HALE...?! CENA JE PRIJATELNÁ. NAPRIEK CHYBÁM NEBUDEM NIKOHO ODHOVÁRAŤ OD TOHTO HOTELA,-DÚFAM KEĎ SA NIEKEDY VRÁŤIM SEM,UŽ TAKÉ ,,CHYBY,, SA NEBUDÚ OPAKOVAŤ

  • -NA IZBE /VRÁTILI SME SA LEN VEČER CCA.10HOD./ NESVIETILO SVETLO... NA OTÁZKU ČI PRÍDE NIEKTO OPRAVIŤ?,,KEĎ STIHNE,, ZNELO ODPOVEĎ.-NESTIHLO SA -NA DRUHÍ DEŇ VEČER V KÚPELNI A V IZBE SVIETILA LAMPA,ALE NA CHODBE EŠTE STÁLE NIE/TO NÁM ANI NECHÍBALO.../ -KEĎ SME SA UBYTOVALI NEFUNGOVAL LEN 1 VÝŤAH...NA PLNÝ HOTEL JE TO DOSŤ MÁLO...?!

Personál
3
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.